Оголошено новий набір на участь у Вищій Політичній Школі

Шановні друзі та колеги! Радий Вас повідомити про початок нового набору на участь у всеукраїнському навчальному проекті  Вища Політична Школа. До участі в Школі запрошуються молоді активісти – представники громадських організацій, органів студентського самоврядування, політично активна молодь тощо. 

Мета проекту – навчання політично активної молоді у сфері відповідального лідерства. Головний акцент в ході навчання – ціннісні аспекти, якісна політична освіта, що включає розуміння ідеологій, природи політики та лідерства, нових сучасних концепцій щодо розвитку держави і соціуму.

Завдання школи – виховання нової якісної еліти шляхом поширення найсучасніших знань та навичок, базованих на новітніх технологіях. 


У рамках навчання відбудеться серія триденних семінарів для 2 фіксованих груп у різних регіонах України. В програмі навчання: політичні ідеології, базові цінності,  енергоефективність, правосвідомість, конституційні системи України та інших держав тощо.  

До участі запрошуються кандидати від 19 до 28 років, які:

  • Мають досвід роботи у суспільно-політичному або громадському русі;
  • Займають активну життєву позицію;
  • Прагнуть отримати нові знання у сфері суспільно-політичних дисциплін.

Для участі у конкурсі необхідно:
  1. Заповнити Анкету учасника (доступна за посиланням), з обов’язково заповненими усіма графами;
  2. Надіслати Резюме (шаблон за посиланням) з фото;
  3. Надіслати рекомендацію на фірмовому бланку з печаткою від керівника організації, що рекомендує Вас до участі у проекті;
  4. Проаналізуйте текст, що міститься в доданому файлі – уривок з твору Фрідріха фон Гаєка “Шлях до рабства”. Базуючись на даному уривку, напишіть есе на тему “Влада як інструмент: чи ціль виправдовує засоби?”. (300-500 слів). Уривок доступний за посиланням.

Для того щоб потрапити на навчання залишилось вже зовсім мало часу — до 2 лютого 2014 року! Тому поспішайте :) Повний пакет документів надсилайте на електронну адресу vps@cpsa.org.ua

Додаткова інформація за електронною адресою – vps@cpsa.org.ua та в соціальних мережах: Група «Вища політична школа» у Фейсбуці

0 коментарів

Автор публікації заборонив додавати коментарі