Голос(лів)но про генплан міста Чернівці

Все було б добре, якби не було так погано. Наскільки можна довіряти словам чиновників? Слухати, звичайно, можна але варто перевіряти.

Нещодавно на одній із дискусій в якій взяли участь Чернівецькі експерти та чиновники було згадано про генеральний план міста Чернівці. Сергій Гомонович зауважив, що громадяни … цікавляться генеральним планом забудови Чернівців, який нині оприлюднений на сайті міської ради.

Але чи дійсно генплан є у вільному доступі на сайті Чернівецької Міської Ради?

Декілька пошукових запитів і детальна перевірка карти та інших сторінок сайту не дають ніякого результату. Єдиним фактом підтвердження слів головного архітектора Чернівців є лише маленька картинка генерального плану (картинка більше схожа на акварельну кальку ніж на генплан):




Деталі на сайті: CitizenJournal.info

1 коментар

Оксанка Білек
Кожному перехожому чернівчанину напевно зрозуміло, чому міська влада не оприлюднює генерального плану міста. Тут і земельні питання не недовирішені, і документи не дооформлелі, і резерв «для своїх на всякий випадок» мусить десь зберігатися і ще багато чого. Питання стоїть у тому, а як же можна вплинути на всю цю ситуацію.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте