Спілкуємося з міліціонером

Цього літа мені поталанило потрапити на літню школу з прав людини для молоді, що організоується національною освітньою програмою «Розуміємо права людини». Впродовж 6-денного перебування у школі з нами спілкувалися провідні правозахисники України. Було обговорено масу цікавих і важливих для суспільства тем, які можуть торкатися кожного, розбирали у деталях найрізноманітніші ситуації, що зачіпають права людини. Зокрема, харківською правозахисною групою було запропоновано серію брошурок у яких чітко розяснюються права і обовязки людини і правоохоронця.



 

4 коментарі

Святослав Вишинський
Правило «НЕ тікай» не працює в українських реаліях: імідж «правоохоронців» настільки дискредитований, що зв'язуватись із ними в жодній якості не виникає бажання ні в кого з громадян. Подібні книжечки часто далекі від реалій і, схоже, просто пишуться або переписуються із західних брошур. "… Зміст публікації <...> ні за яких обставин не можна вважати таким, що відбиває позицію Європейського Союзу". (На публікацію літератури з шаріату ЕС також надає фінансову допомогу з чистого альтруїзму і поваги до альтернативних точок зору?)
Лілія Шутяк
Дуже корисна інформація. Дякую!
Тодар Лахвіч
от вам добре, ви не знаєте білоруських реалій))))
у нас навіть таки книжечки не дуже допомогають((((
думаю в РФ навіть ще більш пагано))
Володимир Антонюк
нам добре — ми не знаємо білоруські реалії, білоруси не знають наші, европейці не знають нічиїх реалій… коротше, ніхто нічого не знає. І це — прекрасно… Стільки простору для дослідження
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте